Dorin Stelescu – producător executiv

DorinStelescu - Crop

Întotdeauna, activitatea mea profesională a oscilat între publicitate şi pasiunea pentru “jucării cu motor” . Nu credeam că experienţa dintr-o agenţie de publicitate, domeniul auto moto şi experienţa de vânzări din propria afacere, mă va conduce spre domeniul filmului… care a devenit de curând industria filmului, ceea ce pentru mine înseamnă că a evoluat de la înclinaţia pentru artă către principiile de afaceri ale lumii moderne.

Plăcerea mea de a relaţiona cu oamenii, de a face vânzari, de a reuşi să traduc în bugete ideile creative ale unor publicitari, au devenit puncte forte în lumea filmului, m-au ajutat să găsesc o nişă în viaţa de afaceri, care să alăture magia creaţiei cu capacitatea mea de a face afaceri.

De aici până la “Mercy Street” nu a mai fost decât un pas. Când Radu (Radu Nicolae, producătorul filmului) mi-a povestit despre problemele pe care le întâmpină am simţit că este momentul să încerc această aventură. Pentru că până la urmă, primul lungmetraj românesc de animaţie 3D stereoscopică a fost o adevărată aventură. Şi pentru că tot suntem în lumea filmului, trebuie să mărturisesc că aştept cu nerăbdare finalul aventurii şi reacţia publicului.

Aşa am devenit eu producător executiv…